دستور پخت
خورشت قیمه
20
آمادهسازی (دقیقه)
120
پخت (دقیقه)
4
نفر
آسان
سختی
درباره این دستور
خورشت قیمه با لپه و سیبزمینی سرخ شده، یکی از خورشتهای خوشمزه ایرانی است.
مواد لازم
- 500 گرم گوشت
- 1 پیمانه لپه
- 3 عدد سیبزمینی
- 2 قاشق رب گوجه
- پیاز
- زعفران
- نمک و زردچوبه
مراحل پخت
-
1
گوشت را با پیاز سرخ کنید
-
2
رب و زردچوبه اضافه کنید
-
3
لپه خیسانده را بیفزایید
-
4
بگذارید بپزد
-
5
سیبزمینی سرخ کرده روی آن بریزید
نظرات (0)
برای ثبت نظر وارد شوید