دستور پخت
زرشک پلو با مرغ مجلسی
20
آمادهسازی (دقیقه)
90
پخت (دقیقه)
6
نفر
متوسط
سختی
درباره این دستور
زرشک پلو با مرغ یکی از غذاهای مجلسی ایرانی است.
مواد لازم
- ۱ مرغ کامل
- ۳ پیمانه برنج
- ۱ پیمانه زرشک
- زعفران دم کرده
- ۱ پیاز
- کره ۵۰ گرم
مراحل پخت
-
1
مرغ را بپزید
-
2
برنج را آبکش کنید
-
3
زرشک را تفت دهید
-
4
برنج را دم کنید
-
5
زعفران بریزید
-
6
تزیین کنید
نظرات (1)
برای ثبت نظر وارد شوید
رضا حسینی
زرشک پلو همیشه محبوب مهمانیهاست